Ingmar Hoogesteger werkt sinds kort als juridisch medewerker bij het Huurteam Leeuwarden. Hij stelt zich graag aan je voor:

 “Ik kom oorspronkelijk uit Giekerk, maar woon al een tijdje in Leeuwarden. Door vele werkervaringen ken ik de stad op mijn duimpje. Dat komt goed van pas bij mijn werk voor Nieuw-Elan en Huurteam Leeuwarden.

Als fervent voetbalfan en fanatieke hardloper vind ik mijn energie buiten het veld net zo belangrijk als op het veld. Deze passies weerspiegelen mijn vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Kwaliteiten die ik meeneem naar mijn studie vastgoedkunde en toekomstige carrière in de vastgoedwereld.

Ik zit in het derde jaar van mijn studie vastgoedkunde en ben klaar om mijn theoretische kennis om te zetten in praktische ervaring. Deel uitmaken van het team van Nieuw Elan en Huurteam Leeuwarden biedt me een mooie kans om deze ervaring op te doen.

Mijn eerste indruk is heel positief; ik heb vakkundige collega’s die zich er voor inzetten om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Ik geloof sterk dat mijn achtergrond en mijn vastberadenheid me in staat zullen stellen om een waardevolle bijdragen te leveren. Ik kijk ernaar uit om te groeien binnen deze dynamische en uitdagende omgeving.”