Wijkactie 15 – 18 november Het Vliet

Voor huurders van particuliere verhuurders rondom het Vliet houdt Huurteam Leeuwarden van 15 tot en met 18 november een wijkactie.

Van maandag tot en met donderdag is het Huurteam van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig in Netwerkcentrum De Klomp, Insulindestraat 27. Er kan direct een afspraak gemaakt worden voor een huurprijscheck of onderhoudscontrole. Waar mogelijk wordt nog dezelfde dag deze huurprijscontrole uitgevoerd en wordt advies en informatie gegeven over het vervolg. Zo kan het lonend zijn om een procedure bij de Huurcommissie te starten.

Ook voor vragen over huurcontracten of servicekosten kunnen huurders vrijblijvend informatie krijgen tijdens de actieweek.

Over Huurteam Leeuwarden

Huurteam Leeuwarden is er speciaal voor huurders in Leeuwarden die bij een particuliere verhuurder huren.

Huurteam Leeuwarden helpt bij het controleren van de huurprijs. Het Huurteam helpt ook bij  vragen over all-in huren, servicekosten of onderhoud. Iedereen die op de particuliere markt een kamer of woning huurt of kan het Huurteam inschakelen.  Huurteam helpt bij het starten van een procedure bij de Huurcommissie en ondersteunt huurders bij het overleg met hun verhuurder. Ook met alle vragen over huren, huurcontracten, borg, etc. kunnen huurders terecht bij het Huurteam.

Huurteam Leeuwarden heeft 2 medewerkers die parttime verbonden zijn aan het Huurteam. De metingen op locatie worden uitgevoerd door 2 adviseurs. Zij zijn als vrijwilligers verbonden aan het Huurteam.

Huurteam Leeuwarden is een initiatief van Huurdersplatform Nieuw Elan en wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leeuwarden.

Contact

Theda Heijs,  coördinator Huurteam

058 – 203 83 53 of 06 15 57 26 93 (bereikbaar van maandag tot en met donderdag)

Zuidergrachtswal 3

8933 AD Leeuwarden

info@huurteamleeuwarden.nl

www.huurteamleeuwarden.nl